<a href="http://www.hagero.nl/content/vraag-direct-de-laagste-offerte-aan/">Besparen met Hagero</a><a href="http://www.hagero.nl/content/vraag-direct-de-laagste-offerte-aan/">Laagste afdrukprijs</a><a href="http://www.hagero.nl/content/vraag-direct-de-laagste-offerte-aan/">Direct de beste print offerte</a><a href="http://www.hagero.nl/content/vraag-direct-de-laagste-offerte-aan/">Laagste printkosten</a>

Hagero is met haar 50 man tellende organisatie specialist in het verzorgen en beheren van de  complete documentenstroom binnen een organisatie. MFP machines (multifunctionele printers) en beheersystemen vormen de basis. Met de juiste en vaak zelf ontwikkelde software oplossingen worden die machines en systemen op afstand beheerd en geanalyseerd. Dat scheelt heel wat in het werk en vooral: verlaagt uw printkosten!

Dat is het streven van Hagero: ontzorgen en besparen. Het werk uit uw handen nemen en zorgen dat uw printkosten drastisch omlaag gaan, want een afdruk hoeft niet meer te kosten dan de hoeveelheid toner die geprint wordt.

Dat realiseert Hagero met een optimale combinatie tussen mens, machine en mogelijkheden. Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden maar zorgen voor oplossingen zoals het nodige beheer en onderhoud in eigen hand nemen. Hagero neemt de verantwoording voor prijs én kwaliteit van uw documentenbeheer.